DO3D Printmanager szoftver

A Do3D Printmanager szoftver segítségével 3D modelljeit egyszerűen és gyorsan előkészítheti a nyomtatásra. A szoftver használata percek alatt elsajátítható, mindössze 3 egyszerű lépésre van szükség:

A 3D test vagy alkatrész elhelyezésére a szoftver virtuális modellterében, a modell feldolgozására a tetszőlegesen megválasztott felbontás alapján, végül a nyomtatóra való hálózati továbbításra.

Ezt követően csak ki kell választani az aktuális projektet a nyomtatón és kényelmesen hátradőlni míg a nyomtatás elkészül.

Felhasználóbarát modelltér

Rendezze el nyomtatni kívánt modelljeit egyszerűen a beépített orientációs eszközökkel és a könnyedén hozzárdendelhető támasztékokkal.

Gyors réteggenerálás

Az elkészített elrendezés behívásával és a tetszőleges rétegvastagság beállításával a szoftver percek alatt elkészíti a rétegrendet.

Hatékony kommunikáció

Aktuális nyomtatási projektjéhez tartozó rétegrendet pillanatok alatt átmásolhatja hálózati kapcsolaton keresztül a nyomtatóra, így a nyomtatás közben nincs szükség további beavatkozásra.

Elképesztő részletek

Speciális rétegképzési technológiájának és ultraprecíz automatikájának köszönhetően kimagasló részletgazdagságú nyomtatásra képes.

Tovább ›

Alapanyagok

Rendkívűl széles a nyomatoknál elérhető anyagjellemzők palettája, a nagyszilárd- ságútól egészen az elasztikusig vagy éppen a precíziós öntéshez alkalmas kiégethető alapanyagig.

Tovább ›